Daily menu

 

Pondělí 15.4.2019
Polévka 0,33 l : Česnečka  

Hlavní chod : Vepřové v mrkvi, brambory

89,-

Úterý 16.4. 2019
Polévka 0,33 l : Zeleninová  
Hlavní chod : Kuřecí na kari, rýže

89,-

 

Středa 17.4. 2019
Polévka 0,33 l : Dršťková  

Hlavní chod : Zapečené těstoviny, okurek

89,-

 

Čtvrtek  18.4. 2019
Polévka 0,33 l  : Hráškový krém    

 

Hlavní chod : Moravské uzené, špenát, bramborové placky

 

89,-

Pátek 19.4. 2019
Polévka 0,33 l :Hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou  

 

Hlavní chod : Kuřecí smažené nugetky, bramborová kaše

 

89,-

Seznam alergenů v souladu s nařízením č.1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům k nahlédnutí v hotelové restauraci.

1 obiloviny obsahující lepek; 2 korýši a výrobky z nich; 3 vejce a výrobky z nich; 4 ryby a výrobky z nich; 5 jádra podzemnice olejné (arašidy) a výrobky z nich; 6 sójové boby (sója) a výrobky z nich; 7 mléko a výrobky z něj; 8 suché skořápkové plody; 9 celer a výrobky z něj;, 10 hořčice a výrobky z ní; 11 sezamová semena a výrobky z nich; 12 oxid siřičitý; 13 vlčí bob (lupina); 14 měkkýši a výrobky z nich.

Print page Print page