Daily menu

 

Pondělí 24.6.2019
Polévka 0,33 l: Zelná  

Hlavní chod: Hovězí roštěná, rýže

89,-

Úterý 25.6. 2019
Polévka 0,33 l: Zeleninová  
Hlavní chod: Plněný paprikový lusk, houskový knedlík

89,-

 

Středa 26.6. 2019
Polévka 0,33 l:  Dršťková   

Hlavní chod: Kuřecí špíz, pečené brambory

89,-

 

Čtvrtek  27.6. 2019
Polévka 0,33 l:  Vývar s játrovou rýží  

 

Hlavní chod:  Vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík

 

89,-

Pátek 28.6. 2019
Polévka 0,33 l:  Hrachová s krutony  

 

Hlavní chod: Smažený hermelín, hranolky, tatarka 

89,-

Seznam alergenů v souladu s nařízením č.1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům k nahlédnutí v hotelové restauraci.

1 obiloviny obsahující lepek; 2 korýši a výrobky z nich; 3 vejce a výrobky z nich; 4 ryby a výrobky z nich; 5 jádra podzemnice olejné (arašidy) a výrobky z nich; 6 sójové boby (sója) a výrobky z nich; 7 mléko a výrobky z něj; 8 suché skořápkové plody; 9 celer a výrobky z něj;, 10 hořčice a výrobky z ní; 11 sezamová semena a výrobky z nich; 12 oxid siřičitý; 13 vlčí bob (lupina); 14 měkkýši a výrobky z nich.

Print page Print page