Velikonoční menu

Predkrm:

  • Hráškové crostini s černým vejcem a červenou řepou 
  • Husí paštika s pečivem

Polévka:

  • Z medvědího česneku, zastřené vejce 
  • Hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou

Hlavní chod:

  • Jehněčí kolínko, bramborová kaše, kořenová zelenina
  • Jehnečí pečínka, bramborové placky, špenát 
  • Králičí sekaná, batátové pyré, hrášek na másle
  • Pečené selátko, bylinkové jáhly, zapékaná jarní karotka s petrželí
  • Baby kuřátko s nádivkou, brambory
  • Pražma, květákové pyré, kapusta na másle, zelenina
  • Selátko v úpravě sous-vide, bramborové noky s medvědím česnekem, karotka na másle 

Dezert:

  •  Malinová panna-cotta, čokoládový lanýž, mangové pyré 
Vytisknout stránku Vytisknout stránku