Denní menu

 

Pondělí 17.9. 2018
Polévka 0,33 l : Česnečka  

Hlavní chod : Špagety s kuřecím masem

89,-

Úterý 18.9. 2018
Polévka 0,33 l : Frankurtská  

Hlavní chod :  Koprová omáčka, vařené brambory, vejce 2 ks

89,-

 

Středa 19.9. 2018
Polévka 0,33 l : Bramboračka  

Hlavní chod :  Vepřové výpečky, dušený špenát, bramborový knedlík

89,-

 

Čtvrtek 20.9. 2018
Polévka 0,33 l : Žampionový krém  

Hlavní chod : Hovězí guláš, houskový knedlík

89,-

Pátek 21.9. 2018
Polévka 0,33 l : Masový vývar  

Hlavní chod :  Vepřová kotleta plněná houbami a slaninou, opečené brambory

89,-

Seznam alergenů v souladu s nařízením č.1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům k nahlédnutí v hotelové restauraci.

1 obiloviny obsahující lepek; 2 korýši a výrobky z nich; 3 vejce a výrobky z nich; 4 ryby a výrobky z nich; 5 jádra podzemnice olejné (arašidy) a výrobky z nich; 6 sójové boby (sója) a výrobky z nich; 7 mléko a výrobky z něj; 8 suché skořápkové plody; 9 celer a výrobky z něj;, 10 hořčice a výrobky z ní; 11 sezamová semena a výrobky z nich; 12 oxid siřičitý; 13 vlčí bob (lupina); 14 měkkýši a výrobky z nich.

Vytisknout stránku Vytisknout stránku