Denní menu

 

Pondělí 19.11. 2018
Polévka 0,33 l : Fazolová  

Hlavní chod : Kuřecí na kari, těstovinová rýže

89,-

Úterý 20.11. 2018
Polévka 0,33 l : Kuřecí vývar s kapáním  
Hlavní chod : Hovězí kostky na pepři, houskový knedlík

89,-

 

Středa 21.11. 2018
Polévka 0,33 l : Čočková s párkem  

Hlavní chod : Pečené kuřecí stehno, rýže, kompot

89,-

 

Čtvrtek  22.11. 2018
Polévka 0,33 l  : Kmínová s vejcem  

Hlavní chod : Vepřový řízek na houbách, opečené brambory, zelný salát

89,-

Pátek 23.11. 2018
Polévka 0,33 l : Gulášová  

Hlavní chod :  Zapečená brokolice, vařené brambory

 

Seznam alergenů v souladu s nařízením č.1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům k nahlédnutí v hotelové restauraci.

1 obiloviny obsahující lepek; 2 korýši a výrobky z nich; 3 vejce a výrobky z nich; 4 ryby a výrobky z nich; 5 jádra podzemnice olejné (arašidy) a výrobky z nich; 6 sójové boby (sója) a výrobky z nich; 7 mléko a výrobky z něj; 8 suché skořápkové plody; 9 celer a výrobky z něj;, 10 hořčice a výrobky z ní; 11 sezamová semena a výrobky z nich; 12 oxid siřičitý; 13 vlčí bob (lupina); 14 měkkýši a výrobky z nich.

Vytisknout stránku Vytisknout stránku