Denní menu

 

Pondělí 25.3.2019
Polévka 0,33 l : Cibulačka   

Hlavní chod : Srbská kotleta, bramborová kaše

89,-

Úterý 26.3. 2019
Polévka 0,33 l : Česnečka  
Hlavní chod : Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory, okurkový salát

89,-

 

Středa 27.3. 2019
Polévka 0,33 l : Gulášová  

Hlavní chod : Koprová omáčka, vejce, brambory

89,-

 

Čtvrtek  28.3. 2019
Polévka 0,33 l  : Pórkový krém s krutony    

 

Hlavní chod : Vepřové výpečky, špenát, bramborový knedlík

 

89,-

Pátek 29.3. 2019
Polévka 0,33 l : Hrstková  

 

Hlavní chod : Kuřecí stehno, rýže, rajčatový salát 

 

89,-

Seznam alergenů v souladu s nařízením č.1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům k nahlédnutí v hotelové restauraci.

1 obiloviny obsahující lepek; 2 korýši a výrobky z nich; 3 vejce a výrobky z nich; 4 ryby a výrobky z nich; 5 jádra podzemnice olejné (arašidy) a výrobky z nich; 6 sójové boby (sója) a výrobky z nich; 7 mléko a výrobky z něj; 8 suché skořápkové plody; 9 celer a výrobky z něj;, 10 hořčice a výrobky z ní; 11 sezamová semena a výrobky z nich; 12 oxid siřičitý; 13 vlčí bob (lupina); 14 měkkýši a výrobky z nich.

Vytisknout stránku Vytisknout stránku