Denní menu

Pondělí 21. 8. 2017
Polévka 0,33 l : Bramborová
Hl. chod : Vepřové kostky na zelenině, houskový knedlík 89,-
Úterý 22. 8. 2017
Polévka 0,33 l : Zeleninová
Hl. chod : Kuřecí Ondráš, zelný salát s koprem 89,-
Středa 23. 8. 2017
Polévka 0,33 l : Masový vývar
Hl. chod : Hrachová kaše s opečenou klobáskou, chléb, okurek 89,-
Čtvrtek 24. 8. 2017
Polévka 0,33 l : Hrstková
Hl. chod : Kotleta s pepřovou omáčkou, pečené brambory 89,-
Pátek 25. 8. 2017
Polévka 0,33 l : Minestrone
Hl. chod : Moravský vrabec, dušené zelí, bramborový knedlík 89,-

Seznam alergenů v souladu s nařízením č.1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům k nahlédnutí v hotelové restauraci.

1 obiloviny obsahující lepek; 2 korýši a výrobky z nich; 3 vejce a výrobky z nich; 4 ryby a výrobky z nich; 5 jádra podzemnice olejné (arašidy) a výrobky z nich; 6 sójové boby (sója) a výrobky z nich; 7 mléko a výrobky z něj; 8 suché skořápkové plody; 9 celer a výrobky z něj;, 10 hořčice a výrobky z ní; 11 sezamová semena a výrobky z nich; 12 oxid siřičitý; 13 vlčí bob (lupina); 14 měkkýši a výrobky z nich.

Vytisknout stránku Vytisknout stránku