Denní menu

 

Pondělí 20.5.2019
Polévka 0,33 l : Zelná s klobásou   

Hlavní chod : Šunkofleky, okurek 

89,-

Úterý 21.5. 2019
Polévka 0,33 l : Gulášová   
Hlavní chod : Smažený hermelín, vařené brambory, salát

89,-

 

Středa 22.5. 2019
Polévka 0,33 l : Hovězí vývar s nudlemi, masem a zeleninou  

Hlavní chod : Kuřecí kung- pao, rýže 

89,-

 

Čtvrtek  23.5. 2019
Polévka 0,33 l  : Hrachová   

 

Hlavní chod : Sekaná, bramborová kaše, okurkový salát

 

89,-

Pátek 24.5. 2019
Polévka 0,33 l :Kmínová   

 

Hlavní chod : Grilovaná panenka, zelný salát, česnekový dip, pečivo

89,-

Seznam alergenů v souladu s nařízením č.1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům k nahlédnutí v hotelové restauraci.

1 obiloviny obsahující lepek; 2 korýši a výrobky z nich; 3 vejce a výrobky z nich; 4 ryby a výrobky z nich; 5 jádra podzemnice olejné (arašidy) a výrobky z nich; 6 sójové boby (sója) a výrobky z nich; 7 mléko a výrobky z něj; 8 suché skořápkové plody; 9 celer a výrobky z něj;, 10 hořčice a výrobky z ní; 11 sezamová semena a výrobky z nich; 12 oxid siřičitý; 13 vlčí bob (lupina); 14 měkkýši a výrobky z nich.

Vytisknout stránku Vytisknout stránku