Denní menu

Pondělí 16.10. 2017
Polévka 0,33 l : Vývar s rýži s hráškem
Hl. chod : Vepřová játra v bránici, šťouchané brambory 89,-
Úterý 17. 10. 2017
Polévka 0,33 l : Kapustnice
Hl. chod : Vepřový bůček a jablečná omáčka s majoránkou, dýňové noky 89,-
Středa 18. 10. 2017
Polévka 0,33 l : Bramboračka
Hl. chod : Kuřecí stehno na pivu, šunkový knedlík 89,-
Čtvrtek 19. 10. 2017
Polévka 0,33 l : Zeleninová
Hl. chod : Zabijačkový guláš s vejmrdou, pečivo 89,-
Pátek 20. 10. 2017
Polévka 0,33 l : Dršťková

Hl. chod : Brynzové halůšky

89,-

Seznam alergenů v souladu s nařízením č.1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům k nahlédnutí v hotelové restauraci.

1 obiloviny obsahující lepek; 2 korýši a výrobky z nich; 3 vejce a výrobky z nich; 4 ryby a výrobky z nich; 5 jádra podzemnice olejné (arašidy) a výrobky z nich; 6 sójové boby (sója) a výrobky z nich; 7 mléko a výrobky z něj; 8 suché skořápkové plody; 9 celer a výrobky z něj;, 10 hořčice a výrobky z ní; 11 sezamová semena a výrobky z nich; 12 oxid siřičitý; 13 vlčí bob (lupina); 14 měkkýši a výrobky z nich.

Vytisknout stránku Vytisknout stránku