Denní menu

Pondělí 16.7. 2018
Polévka 0,33 l : Zelná polévka  

Hlavní chod : Teplý těstovinový salát s kuřecím masem

Hlavní chod : Zvěřinové výpečky, červené zelí, bramborový knedlík

89,-

109,-

Úterý 17.7. 2018
Polévka 0,33 l : Gulášová polévka   

Hlavní chod :  Hrachová kaše, opečená klobáska, chléb, okurek

Hlavní chod : Zvěřinové výpečky, červené zelí, bramborový knedlík

89,-

109,-

Středa 18.7. 2018
Polévka 0,33 l : Hovězí vývar s nudlemi  

Hlavní chod :  Vepřový řízek plněný houbami, opečené brambory

Hlavní chod : Zvěřinové výpečky, červené zelí, bramborový knedlík

89,-

109,-

Čtvrtek 19.7. 2018
Polévka 0,33 l : Bramboračka z pečených brambor  

Hlavní chod : Mexický guláš, rýže

Hlavní chod : Zvěřinové výpečky, červené zelí, bramborový knedlík

89,-

109,-

Pátek 20.7. 2018
Polévka 0,33 l : Rajčatová polévka  

Hlavní chod :  Kuřecí roláda, bramborová kaše, okurkový salát

Hlavní chod : Zvěřinové výpečky, červené zelí, bramborový knedlík

89,-

109,-

Seznam alergenů v souladu s nařízením č.1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům k nahlédnutí v hotelové restauraci.

1 obiloviny obsahující lepek; 2 korýši a výrobky z nich; 3 vejce a výrobky z nich; 4 ryby a výrobky z nich; 5 jádra podzemnice olejné (arašidy) a výrobky z nich; 6 sójové boby (sója) a výrobky z nich; 7 mléko a výrobky z něj; 8 suché skořápkové plody; 9 celer a výrobky z něj;, 10 hořčice a výrobky z ní; 11 sezamová semena a výrobky z nich; 12 oxid siřičitý; 13 vlčí bob (lupina); 14 měkkýši a výrobky z nich.

Vytisknout stránku Vytisknout stránku