Denní menu

Pondělí 11.11. 2019
Polévka 0,33 l: Květáková  
Hlavní chod: Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, tatarka 89,-
Úterý 12.11. 2019
Polévka 0,33 l: Čočková s párkem  
Hlavní chod: Zapečené těstoviny 89,-
Středa 13.11. 2019
Polévka 0,33 l: Česneková  
Hlavní chod: Husí prsa se švestkovou omáčkou, šťouchané brambory 89,-
Čtvrtek 14.11. 2019
Polévka 0,33 l: Vývar  
Hlavní chod: Kotleta s fazolovými lusky, hranolky 89,-
Pátek 15.11. 2019
Polévka 0,33l: Jarní 89,-
Hlavní chod: Srbské rizoto, okurek  

Seznam alergenů v souladu s nařízením č.1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům k nahlédnutí v hotelové restauraci.

1 obiloviny obsahující lepek; 2 korýši a výrobky z nich; 3 vejce a výrobky z nich; 4 ryby a výrobky z nich; 5 jádra podzemnice olejné (arašidy) a výrobky z nich; 6 sójové boby (sója) a výrobky z nich; 7 mléko a výrobky z něj; 8 suché skořápkové plody; 9 celer a výrobky z něj;, 10 hořčice a výrobky z ní; 11 sezamová semena a výrobky z nich; 12 oxid siřičitý; 13 vlčí bob (lupina); 14 měkkýši a výrobky z nich.

Vytisknout stránku Vytisknout stránku