Denní menu

Pondělí 25.11. 2019
Polévka 0,33 l: Kuřecí vývar s nudlemi  
Hlavní chod: Rajská omáčka, vařené hovězí, houskový knedlík 89,-
Úterý 26.11. 2019
Polévka 0,33 l: Kulajda  
Hlavní chod: Sekaná, šťouchané brambory, okurek 89,-
Středa 27.11. 2019
Polévka 0,33 l: Boršč  
Hlavní chod: Pečené kuře, jasmínová rýže 89,-
Čtvrtek 28.11. 2019
Polévka 0,33 l: Hrachová  
Hlavní chod: Smažený uzený sýr, hranolky, tatarka 89,-
Pátek 29.11. 2019
Polévka 0,33l: Kmínová s vejcem 89,-
Hlavní chod: Vepřové výpečky, zelí, bramborový knedlík  

Seznam alergenů v souladu s nařízením č.1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům k nahlédnutí v hotelové restauraci.

1 obiloviny obsahující lepek; 2 korýši a výrobky z nich; 3 vejce a výrobky z nich; 4 ryby a výrobky z nich; 5 jádra podzemnice olejné (arašidy) a výrobky z nich; 6 sójové boby (sója) a výrobky z nich; 7 mléko a výrobky z něj; 8 suché skořápkové plody; 9 celer a výrobky z něj;, 10 hořčice a výrobky z ní; 11 sezamová semena a výrobky z nich; 12 oxid siřičitý; 13 vlčí bob (lupina); 14 měkkýši a výrobky z nich.

Vytisknout stránku Vytisknout stránku