Denní menu

Pondělí 16.9.2019
Polévka 0,33 l: Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi  
Hlavní chod: Kuřecí gordon bleu, vařený brambor, zeleninový salát 89,-
Úterý 17.9. 2019
Polévka 0,33 l: Frankfurtská  
Hlavní chod: Kynuté borůvkové knedlíky, máslo, cukr 89,-
Středa 18.9. 2019
Polévka 0,33 l: Česneková  
Hlavní chod: Sekaná, bramborová kaše, okurkový salát 89,-
Čtvrtek 19.9. 2019
Polévka 0,33 l:Hrstková  
Hlavní chod: Tortila s krůtím masem 89,-
Pátek 20.9. 2019
Polévka 0,33l: Zeleninová 89,-
Hlavní chod: Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík  

Seznam alergenů v souladu s nařízením č.1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům k nahlédnutí v hotelové restauraci.

1 obiloviny obsahující lepek; 2 korýši a výrobky z nich; 3 vejce a výrobky z nich; 4 ryby a výrobky z nich; 5 jádra podzemnice olejné (arašidy) a výrobky z nich; 6 sójové boby (sója) a výrobky z nich; 7 mléko a výrobky z něj; 8 suché skořápkové plody; 9 celer a výrobky z něj;, 10 hořčice a výrobky z ní; 11 sezamová semena a výrobky z nich; 12 oxid siřičitý; 13 vlčí bob (lupina); 14 měkkýši a výrobky z nich.

Vytisknout stránku Vytisknout stránku