Denní menu

 

Pondělí 15.7.2019
Polévka 0,33 l: Hrášková s krutony  

Hlavní chod: Záhorácký závitek, opečené bramborové noky

89,-

Úterý 16.7. 2019
Polévka 0,33 l: Zelná  
Hlavní chod: Pečené kuřecí stehno, rýže, kompot

89,-

 

Středa 17.7. 2019
Polévka 0,33 l: Slepičí vývar  

Hlavní chod: Koprová omáčka s vejci, brambory 

89,-

 

Čtvrtek  18.7. 2019
Polévka 0,33 l:  Krémová houbová  

Hlavní chod:  Grilovaná panenka se salátem, česnekový dip

89,-

Pátek 19.7. 2019

Restaurace uzavřena 

 

Restaurace uzavřena

 

Seznam alergenů v souladu s nařízením č.1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům k nahlédnutí v hotelové restauraci.

1 obiloviny obsahující lepek; 2 korýši a výrobky z nich; 3 vejce a výrobky z nich; 4 ryby a výrobky z nich; 5 jádra podzemnice olejné (arašidy) a výrobky z nich; 6 sójové boby (sója) a výrobky z nich; 7 mléko a výrobky z něj; 8 suché skořápkové plody; 9 celer a výrobky z něj;, 10 hořčice a výrobky z ní; 11 sezamová semena a výrobky z nich; 12 oxid siřičitý; 13 vlčí bob (lupina); 14 měkkýši a výrobky z nich.

Vytisknout stránku Vytisknout stránku